Uutiset

Uuden lisenssikauden valmistelut ovat käynnissä

Hoika Lisenssit

Elokuu alkoi ja monessa järjestössä on kesällä valmisteltu syksyn muutoksia sekä nyt kuun alussa esim. seurat ovat julkaisseet syksyn harjoitukset ja tapahtumat.

Hoikalle alkuvuosi on ollut voimakasta kehityksen aikaa ja henkilökuntaamme on liittynyt uusia osaajia. Olemme palvelukehityksessä käyttäneet paljon aikaa käyttäjäystävällisempien ja joustavampien palvelujen kehittämisessä. Etsimme parhaillaan lisää kehittäjiä, jotta voimme syksyllä sekä ensi vuonna yhä paremmin täyttää ja jopa ylittää odotuksia.

Vuosi sitten kehitimme lisenssien ostoon urheiluliitoille palvelukokonaisuuden ja nyt on työn alla ensimmäiset lisenssikauden vaihdot sekä uusien lisenssiasiakkaiden käynnistykset. Yhden yhtenäisen palvelun taktiikalla jo useampi urheiluliitto on havainnut, että voi säästää paljon aikaa ja rahaa jäsenrekisteriin liitettävillä kokonaispalveluilla.

Myös seuratasolla olemme esim. luoneet ns. seurasiirto-ominaisuuden, jonka avulla jäsen voidaan siirtää piiristä tai seurasta toiseen niin, että myös jäsenhistoria kulkee mukana. Tästä eräs asiakkaamme sanoo: ”Suuri kiitos uuden ominaisuuden kehittämisestä, sillä se tulee nopeuttamaan merkittävästi jäsentietojemme käsittelyä”.

Jäsenpalvelujamme käyttää nyt yli 3.000 yhteisöä ja miltei 700.000 ihmistä. Haluamme jatkossakin tarjota parhaita käytäntöjä sekä yhä aktiivisempaa tukea asiakkaidemme käyttöön, joten asiakastuemme jatkeeksi aktivoimme syksyllä kanaviksi YouTuben ja palvelutiedotteet.

Aurinkoista elokuuta ja positiivista syksyä!

Petri Munkki

Toimitusjohtaja