Uutta

Hoikan lisäpalvelut omalla sivullaan

Hoikan lisäpalvelut löytyvät nyt helposti ylläpitäjille omalta sivultaan.

Lisäpalveluista voitte tilata tekstiviestipalvelun, jolloin käytössänne on sähköpostin lisäksi mahdollisuus lähettää tekstiviestejä valituille henkilöille.

Voitte tilata myös Netvisor integraation, jolloin Hoikasta siirretään laskut kätevästi Netvisor järjestelmään. Tarkempaa tietoa integraatiosta täältä.

Automaattisesti kaikille käytössä on perintäpalvelut. Hoika mahdollistaa tällöin laskun lähettämisen suoraan laskun tiedoista Finvoicer – perintätoimistolle. Palvelu on maksuton yhdistykselle.

Myös verkkomaksupalvelu Paytrail saadaan aktivoitua lisäpalveluista. Sivuilla olevasta linkistä pääsee tekemään Hoikaan liittyvät Paytrail kauppiastunnukset. Paytrail on aina yhteydessä teihin ja esim loppukäyttäjille tarjottavat maksutapavaihtoehdot sovitaan Paytrailin ja teidän välillä. Paytrailin avulla tarjoatte jäsenillenne helpon maksukanavan. Hoikan verkkomaksutoimintoja ollaan kehittämässä ulkoasun uudistuksen ohella.

Lisäpalveluista voitte myös aktivoida postituspalvelun, jolloin laskut voi lähettää automaattisesti kirjepostina kaikille vastaanottajille tai niille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta. Palveluntarjoajana postituspalveluissa on postita.fi ja teidän tulee luoda käyttäjätili ensin postita.fi sivuston kautta.