Uutta

Seuran ja liiton lisenssilista

Hoika Lisenssit

Jäsenten lisenssit

Seuran ylläpitäjä näkee kaikki seuran lisenssit Jäsenten lisenssit -sivulta. Kausivalinnalla näet ko lisenssikauden kaikki lisenssit. Haku listaa oletuksena kaikki voimassa olevat ja maksamattomat lisenssit. Voit etsiä vain jompaa kumpaa näistä tai poistettuja lisenssejä valitsemalla hakuehdoista haluamasi tilan. Voit myös listata vain haluamasi lisenssin haltijat tai tietyn lajin lisenssit.
Jäsenten lisenssit -listaan on lisätty myös toivottu linkki henkilön tietoihin. Eli voit lisenssilistalta avata halutun henkilön henkilötietokortin, joka avautuu uuteen välilehteen. Näin hakemasi lisenssilista säilyy alkuperäisellä välilehdellä.
Muistathan, että lisenssin siirto seurasta toiseen, eli seuraedustuksen vaihto, näkyy omalla välilehdellään Siirrot. Siirto vaatii urheilijan, lähdeseuran ja kohdeseuran hyväksynnän sekä mahdollisesti liiton hyväksynnän. Siirto pysyy ’Hyväksyttävä’ tilassa kunnes kaikki osapuolet ovat siirron hyväksyneet. Näet hyväksymispäiväykset ja puuttuvat hyväksynnät, kun lataat Siirrot sivulla raportin (valikko Työkalut).